fbpx

Тренировки с личен треньор Маги Вълчанова и грижа за заети жени.

Фитнес програми за вкъщи и офиса

MagiFit Body Design е проект на Мис България 2000 Магдалина Вълчанова известна с дългогодишната си социалната си дейност и любовта към фитнеса. Бивш професионален модел с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има повече от 20 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. Притежава международно признат лиценз за правоспособност като фитнес инструктор.

Кой има нужда от нас?

Жената, която едва намира свободно време за себе си между служебните задължения и грижата за семейството си. Тази, която има нужда да се почувства по-щастлива, по-здрава и по-красива.

 
 • Цел

  Създаване на специални, спестяващи време спортни програми

 • Фокус

  Тренировки с личен треньор Маги Вълчанова на място, удобно за клиента, с което се спестява време от ходене до фитнеса - в дома Ви, Вашия офис или сред природата.

 • Услуги

  Вниманието и усилията ни са насочени към изготвянето и адаптирането на индивидуални тренировъчни програми към нуждите на жени с множество ангажименти .

 • Ноухау

  Персонална грижа, която предлагаме включва разрботване на цялостен комплекс от тренировъчни програми, здравословни хранителни режими и доставка на храна на място (само за клиентите).

 • Удовлетворение

  Чувството от получените резултати е несравнимо, а комплиментите за външния вид не закъсняват.

 • Енергия

  За да се чувствате заредени с енергия, позитивни и щастливи сякаш целият свят ви е прегърнал, прибавете към ежедневните задачи и тренировка.

 • Здраве

  Инвестираното време в грижа за здравето на тялото си подобрява цялостното ни емоционално и психическо състояние.

Какво ви дават тренировките?

Физическите упражнения удължават младостта на тялото. Помагат за поддържане на тонуса, общото здравословно състояние, красивата форма и гъвкавостта.

Кога имате нужда от личен треньор?

Много хора смятат, че е излишно да потърсят помощ при професионален фитнес инструктор. Струва им се скъпо, но повярвайте, контузиите и щетите, които могат да възникнат в следствие неправилно трениране и контузия си заслужават всяка похарчена стотинка.

Кога да тренираме с персонален треньор?

 • Когато не сте имали физическа активност дълги години или въобще имате нужда от някой който да ви раздвижи равномерно и последователно без да прекомерно натоварване от веднъж.

 • Когато сте начинаещи нямате представа как и колко се натоварват мускулите ви, нито, колко е важна правилната стойка за да изпълните правилно планираните упражнения и да се натоварвате ефективно и да имате резултат.

 • Когато по време на тренировъчната дейност се разсейвате, имате нужда някой да ви асистира, както с балансирането на тренировката, така и да наблюдава и коригира изпълненето на упражненията с цел ефективното натоварване на точната мускулна група.

 • Когато ви липсва мотивация и ви е скучно да тренирате сами именно треньорът е този, който ще ви вдъхне увереност и ще ви мотивира да продължите.

Какво правим ние за нашите клиенти?

MagiFit Body Design спестява време от ходене до фитнеса и се грижи  персонално за всеки клиент с топло отношение и индивидуален подход.

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

 • Часовете са ограничени
Scroll to top