fbpx
Етно аеробика, ставна гимнастика на открито и кондиционни тренировки на плажа

със СК “Аеробика Недеви” и бившата Мис България и настоящ фитнес треньор Маги Вълчанова

Имаме удоволствието да ви поканим да релаксираме динамично с аеробика и кондиционни тренировки на морския бряг и на тревните площадки до басейна на Гранд Хотел “Свети Влас” 5*.

Какво ще получите:

Ще имате възможност да раздвижите и стегнете тялото си с кондиционни тренировки на плажа с Маги Вълчанова, етно аеробиката на Искра Недева и ставната гимнастика на най-възрастния треньор в Европа –  Веска Недева.

Подбраната програма и комбинация от упражнения се осъществява на отделни блокове с различен интензитет, което я прави подходяща, както за изгаряне на калории, така и за подобряване цялостната кондиция на тялото. Подходяща е за хора с различно ниво на тренираност и възраст.

Аеробните тренировки на открито тонизират и зареждат не само тялото. Спомагат, както за качествено натоварване мускулатурата на тялото, така и за психическо разтоварване.

При аеробните тренировки дишането се учестява и дробовете ни се пълнет с кислород повече. При издишването, наред с въглеродния двуокис, се отделят токсини. 

Тренировките в близост до морето, енергията на есенното слънце, песента на морските птици ще спомогнат не само да се освободим от натрупаните токсини през последната седмица, но и от натрупания стрес, умора и нервност. 

Балансът между натоварването и времето необходимо за възстановяване на организма е много важен затова избрахме Гранд Хотел “Свети Влас”, който разполага с перфектно оборудван СПА център, условия за спорт, басейн и не на последно място – обслужване 5*.

Вашето приятно и удобно преживяване е радост за нас! 

Запишете се сега!
Местата са ограничени!

Място на събитието:

Гранд Хотел Свети Влас е луксозен хотелски комплекс, изграден в модерен средиземноморски стил и разположен на самия бряг в кв. Юрта, гр. Свети Влас. 

Юрта  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от спокойствие и приятна атмосфера. 

Уникалната комбинация от море и гора обуславят изключително благоприятният климат, а въздушният поток между морето и планината създават уникален природен феномен, който пречиства въздуха. 

Морският бриз в комбинация с кристално чистия въздух създават условия за развитие на балнеологията в района и имат положителен ефект върху пациенти с белодробни заболявания. Благоприятният климат е подходящ за лечение.

Физическото натоварване допринася за психическо разтоварване | MAGIFIT

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Петък 01.10.2021

До 17:00 – Пристигане

17:30 – 18:30 – Лека тренировка около басейна и запознаване 

18:40 – 22:00 – Вечеря

Събота 02.10.2021

8:00 – 9:00  – Тренировка на плажа с Маги Вълчанова

9:40 – 11:00  – Закуска

 11:00 – 16:40 – Свободно време – плаж, басейн, спа 

17:00 – 18:00 – Етно тренировка с Искра Недева 

18:00- 22:00 – Вечеря

Неделя 03.10.2021

9:00 – 10:00  – Ставно-моделираща гимнастика с Веска Недева

10:15 – 11:30  – Закуска 

12:40 – 13:00 – Заключителна част 

13:00 – 15:00 – Свободно време (басейн, спа, разходка в града) 

15:00 – Освобождаване на хотела и заминаване 

BOOK NOW

Цена

Включва:

! Транспортът до мястото на събитието и обратно не е включен в пакета

Местата са ограничени!

Отстъпки:

10% за двама души /
двойна стая
15 % за група над 5 души
50 % - Деца от 6г. до 11 години

Информация за записване

Клуб Недеви

MAGIFIT

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Магдалина Вълчанова е лицензиран фитнес треньор и собственик на фитнес бранда MagiFit. Мис България за 2000 година, известна със социалната си работа и любовта към фитнеса. Бивш професионален модел с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има 25 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. 

Веска Недева е на 70 години и е най-възрастния инструктор по аеробика. От дългогодишната й кариера са се интересували дори списания като “Форбс”. Веска е бивш  състезател  и многократен републикански шампион по кану-каяк. Била е треньор на националния отбор по академично гребане. Maйстор на спорта. Притежател е на грамота за заслуги към спорта за 75-годишнината на клуб „Левски-Спартак“. От 1991 год. се занимава с аеробика, фънк-аеробика, степ-аеробика, стречинг, фитнес, кардио. Запазената й марка е ставно – моделиращата гимнастика. Именно с нея ще зарадва гостите на морското ни приключение за трениращи в Свети Влас. 

Искра Недева е достойна дъщеря – заместничка на Веска и управител на СК “Аеробика Недеви”.  Тя е известна със своята Етно гимнастика, която включва танцувални ритми от всички стилове – латино, рап, ръченица, сиртаки, бели денс и др. В програмата си Искра използва упражнения за бричове, вътрешна част на бедрото, дупе, гръб, гърди, корем… И всичко това поднесено с широка усмивка и много настроение. За гостите на морското ни приключение през октомври Искра е  приготвила специална програма и актуална музика.

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

  • Часовете са ограничени
Scroll to top