fbpx

Вдишай живота с Маги и Ади

Приключение за душата и тялото

Каним те на приключение, в което силата на изкуството на йога (@Art of Yoga) да обединява тялото и ума ще се разгърне с още по-голяма сила в партньорство с кондиционните тренировки на @MagiFit. 

Движението, йогата и времето сред божествената природа на с. Лещен ще ви потопи в необятното щастие да бъдете просто себе си. Кратко пътуване, отвеждащо далеч в усещането за цялост, баланс.  

Маги Вълчанова и Аделина Кирилова създадоха специална програма, допринасяща за релаксация и отпускане, посредством два доказани метода за подобряване и поддържане на доброто общо състояние – йога и фитнес. 

Редуването на динамични, изометрични, дихателни, медитативни упражнения и практики ще достави удоволствие, както на любителите на кондиционните тренировки, така и на почитателите на йога. 

Централната нервна система и мускулите ни са в постоянна взаимовръзка за да можем да извършваме дори и елементарни движения. 

Нейният СИМПАТИКОВ ДЯЛ отговаря за т.н режима “Бий се или бягай”, който се активира, когато трябва да вършим нещо динамично, да сме активни и дейни. 

ПАРАСИМПАТИКОВИЯТ ДЯЛ на нервната система отговаря за режима на релаксация, медитативно състояние и реагира, когато сме готови да се отдадем на почивка. 

Синхронът и балансът между двете системи е много важен. Дори дългата почивка може да повлияе негативно на организма.

Ако обичате ...

То тази програма е точно за вас!

Лещен

Лѐщен е село в община Гърмен, област Благоевград, Югозападна България. То се намира на 7 км от с. Гърмен и на 14.5 км от Гоце Делчев посока север, на няколко километра от село Ковачевица и на 114 км югоизточно от Благоевград. 

Подбрахме мястото специално за да имате възможност, в свободното си време,  да се полюбувате на есента отблизо с разходки сред красивата природа в околността. 

Ето няколко места, които заслужават да се видят:

Хотелът разполага с панорамен басейн, сауна и парна баня. 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Петък 02.10.2020

13.00 – 14.00 – Пристигане и настаняване

15.30 – 18.00 –  Йога практика и синхронизиране на групата

19.00 – Вечеря

Събота 03.10.2020 

8.00 – 9.00 – Практика с Маги – 

10.00 – Закуска

Преход, разходка, спа, свободно време 

18.00 – 19.00 – Лека йога практика

19.00 – Вечеря

Неделя 04.10.2020

8.00 – 9.00 – Сутрешна практика с Маги

9.00 – 10.00 Закуска

10 – 11 – Медитация и заключителна част

12.00 – Освобождаване на хотела

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Магдалина Вълчанова – Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. 

Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има повече от 20 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици. 

В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. Притежава международно признат лиценз за правоспособност като фитнес инструктор.

Аделина КириловаСертифициран йога учител. Преподава от 10 г. Преминала много обучения, семинари и пътувания, от където черпи вдъхновение да предава древното знание.

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Информация за записване

Е-маил: mvalchanova@magifit.bg

Tel: 0888 843 933 

Дата: 2-4 Октомври

Място: с. Лещен

Цена: 340 лв.  – при записване до 20-ти септември

370 лв.  – след 20-ти септември

Включва:

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

  • Часовете са ограничени
Scroll to top