fbpx

#MAGIFITBYMAGIVALCHANOVA

Здравейте, трениращи приятели!  

Имам удоволствието да ви поканя да релаксираме задно динамично с кондиционни тренировки на брага на остров Сицилия. Едно райско място с красиви плажове и ситни пясъци.  

Плажовете на Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* са удобни и подходящи за сутрешни тренировки, които ще ни заредят с енергия и тонус за целия ден. 

Ще имате възможност да се насладите на кондиционните тренировките на плажа и/или зелените площи на хотелския комплекс водени Маги Вълчанова (MagiFit), както и да пробвате новата тренировъчна програма Animal Flow – динамична гимнастика на земя с тежестта на тялото. 

Подбраната програма и комбинация от упражнения се осъществява на отделни блокове с различен интензитет, което я прави подходяща за хора с различно ниво на тренираност и възраст. (Трудността се съобразява с нивото на тренираност на групата).

Кондиционните тренировки на открито тонизират и зареждат не само тялото. Спомагат, както за качествено натоварване мускулатурата на тялото, така и за психическото ни разтоварване.

Сигурно сте чували, че при физическите активности дишането се учестява и дробовете ни се пълнет с кислород повече. При издишването, наред с въглеродния двуокис, се отделят токсини. 

Тренировките в близост до морето, енергията на пролетното слънце, песента на морските птици ще спомогнат не само да се освободим от натрупаните токсини през последната седмица, но и от натрупания стрес, умора и нервност вследствие зимата и наложените ни рестрикции.  

Времето необходимо за възстановяване на организма, след тренировка, е много важен затова избрахме Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5*, който разполага с перфектно оборудван СПА център, собствен плаж с директен достъп, условия за безопасен спорт, басейн и не на последно място – обслужване 5*.

1.Какво представляват кондиционните тренировки?

Кондиционните тренировки са основа на професионалните спортове. Спомагат за изграждане на сила, динамика, мобилност, гъвкавост. Изпълняват се със собствена тежест, а интензитета зависи от вида упражнение, което изпълняваме, както и от възможностите ни. 

“Кондиция” произхожда от английската дума condition, което означава състояние. 

Кондиционните тренировки са грижата за тялото и състоянието на ума, като спомагат да подобрим себеусещането и самочувствието ни. 

2. Какво представлява Animal Flow

Animal Flow е нова, американска тренировъчна система, патентована от Global Bodyweight Training, LLC, която според ежедневника New York Times набира все по-голяма популярност, както в САЩ, така и в световен мащаб.

Въпреки, че в Animal Flow има животински елементи, погрешно е схващането, че се придържа основно към  животинското двигателно поведение. Програмата спомага да се създаде координация на движение на човешкото тяло с лекотата на животинската. Наподобява танц на земя и е много приятна за изпълнение. 

Подобрява връзката, комуникацията и цялостната функция на човешкото тяло посредством изграждане на сила, координация, баланс, скорост, издръжливост, гъвкавост, мобилност в зависимост от спортната активност, с която сме свикнали да тренираме. 

Програмата е приложима на открито и закрито. 

3. Какво представлява MagiFit

MagiFit Body Design е спортен проект на Мис България 2000 Магдалина Вълчанова, известна с дългогодишната си социалната си дейност и любовта към фитнеса. 

Тя е бивш професионален модел от близкото минало с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. 

Днес, майка на две деца, с чиито бременности е качвала и сваляла по 25 кг. за месеци, без това да навреди на здравето й. Има повече от 20 години опит във фитнес индустрията и дългогодишна практика, както в обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, кондиционни тренировки със собствена тежест, и ластици.  

Притежава международно признат лиценз за правоспособност като фитнес и Animal Flow инструктор. 

Тренировите на MagiFit са забавление, с което започва вашият прекрасен ден!

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Scroll to top