fbpx

Здравейте приятели,

каня ви на пътешествие в моя свят, за да потърсим заедно повече вдъхновение и воля за изграждане на един по-здравословен начин на живот. Преди да преминем към програмите, които съм създала с цялата си любов към спорта, нека ви разкажа за мен.

Повечето от вас ме познават като Мис България за 2000 година и основател и Председател на Сдружение с нестопанска цел за защита на женските права и превенция трафика на хора в България – „Фейс ту фейс“ (от 2000 до 2011 г.). Други активности, които съм развивала през годините са: Основаването на  рекламна агенция „Рара Авис“, която за периода 2012-2016 г. в партньорство с БНТ реализира първото риалити създадено по оригинална българска концепция, а именно “Мис Национален отбор – ТВ конкурс за избор на талисмани на Националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол. ”. Част от дейността на дружеството беше и придобиване на лиценз на марката „Мис Вселена“ за България  и излъчване на българска представителки за 2015 и 2016 г.

След множество търсения по пътя ми, стигнах до заключението, че човек трябва да насочва усилията си единствено към това да канализира правилно енергията, която му е дадена. Моята е спортът и поддържането на перфектна визия. Ето защо искам да предам уменията и знанията си на вас, мили дами, за да променим самочувствието ви, чрез преразпределение на начина ви на живот. И затова съм тук – да запаля пламъка на волята и желанието за промяна. За целта създадох първата услуга за фитнес по домовете за жени MagiFit.

Програмите, върху работех последните месеци, са насочени изцяло към ангажираните дами, които нямат възможност да отидат до фитнеса, за да поддържат перфектната за тях форма. Това са бизнесдами, майки, жени с напрегнато ежедневие. Желанието ми е да предам именно на тези от вас уменията си, които търсят да намерят най-добрата версия на себе си. Като помощник в начинанието ми приех и образованието си като лицензиран фитнес инструктор от НСА и Федерацията по културизъм в България. По-близките до мен хора все още помнят прякора ми „Тялото“, което ме преследваше години наред. Днес Тялото е тук, за да открие и да ти помогне да се сдобиеш с ТВОЕТО най-добро тяло. Aз ще бъда до вас през цялото време за да ви коригирам, когато грешите и да ви мотивирам, когато не ви е ден. Ние всички сме различни. Имаме различни нужди, волеви праг, навици и интереси, затова грижата, която разработихме, с индивидуалният подход към всяка една от вас, се превърна в запазена марка на Magifit.

Това, което не знаете за мен

Медиите често измислят разнообразни истории за мен, преписват ми случки и събития, които не са верни или отдавна не са актуални. Това, което може би не знаете за мен е, че първото ми образование е Магистър по икономика на социално-културната сфера. Освен майка на две деца, определям себе си като фитнес маниачка от 24 години – период, който ми е дал много ценни качества като дисциплина, перфекционизъм, мотивация, силна воля, но преди всичко и най-важно за мен – позитивна нагласа към живота и това, което той ми поднася.

Спортът не е единствено фитнес

Много важно е да знаете, че фитнесът е трамплин към мечтания външен вид, но заедно с него препоръчвам и други активни занимания, които помагат за душевния баланс и равновесие. Например любимо за мен е карането на ски, дългите походи в планината. Изключително мотивиращо ми влияе още йога практиките, медитацията и… източната философия, разбира се. Тренировките, съчетани с дейности “за душата” са силен инструмент срещу  неприятните предизвикателства и стреса. 

Какво следва оттук нататък?

Моите и вашите усилия, заедно с подходящо подбрани упражнения и хранителен режим, ще ви мотивират да получите повече от себе си.

Очаквам ви с нетърпение,

Маги

Scroll to top