fbpx
3-дневен
спортен лагер с Маги Вълчанова

хотел “Стримон Гардън” 5*,
град Кюстендил

Настъпването на пролетта свързваме с топло очакване, пробуждане на природата и начало на нещо ново. Приисква ни се да се движим повече, да се забавляваме, да пробваме и откриваме нови занимания, да създаваме приятелства.

Спортният лагер на MAGIFIT дава чудесна възможност да започнете от някъде. Какво ще получите:

ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ТЕЖЕСТТА В КОРЕМА.

Какво представлява тренировъчната програма?

Фитнес програмата на Маги комбинира упражнения от кондиционните тренировки (основа на професионалните спортове), елементи от крос-фит стила и аеробиката. 

Този стил на трениране включва разнообразие от упражнения, които се изпълняват без допълнителни тежести в изправен стоеж или на земя. 

“Кондиция” произхожда от английската дума condition, което означава състояние. 

Грижата за тялото и душата е основното гориво за нашето благосъстояние, себеусещане и създава силна връзка между съзнанието и физиката ни, а това е пряко свързано с начина, по който се чувстваме. 

Подбраната комбинация от упражнения ще се осъществи на отделни блокове с различен интензитет, което я прави подходяща, както за изгаряне на калории, така и за подобряване цялостната кондиция и стягане на тялото.

Двуразовите тренировки позволяват да “разделим” тренировката на: а) интензивна и б) упражнения за стягане в анаеробен режим и продуктивност. По този начин балансираме натоварването така, че да е подходящо за хора с различно ниво на тренираност.

Балансът между натоварването и времето необходимо за възстановяване на организма е много важен. 

Затова програма на събитието включва, както динамика и физическо натоварване, така и условия за релаксация, и възстановяване. Хотел “Стримон”  е известестен със своя добре оборудван спа център и басейн с минерална вода.

Място на събитието:

Хотел “Стримон Гардън” 5* се намира в центъра на гр. Кюстендил. Хотелът разполага със закрит, минерален басейн, SPA & Wellness (римска баня, парна баня, финландска сауна, инфрачервена сауна, контрастен басейн, топла релакс пейка, релакс зона с топли лежанки), паркинг.

За град Кюстендил и местността:

Кюстендил е град в Югозападна България. Намира се на 85 км югозападно от София, на 40 км западно от град Дупница и на 70 км северозападно от Благоевград, в близост до границата с Република Македония (на 22 км североизточно от ГКПП Гюешево) и с Република Сърбия (на 30 км югоизточно от ГКПП Олтоманци). 

Кюстендил е един от градовете в България с най-дълга история, наред с Пловдив, Стара Загора, Варна, София, Несебър и други. Градът е известен в историята под имената: Пауталия, Улпия Пауталия, Пауталия Аврелий, Велбъжд, Константинова баня, Ълъджа (Илиджа), Баня, Коласия, Кюстендил.

Археологическите открития отнасят началото на поселищния живот към новокаменната и каменно-медната епоха (VI – IV хил. пр.Хр.) отнасят началото на поселищния живот към новокаменната и каменно-медната епоха (VI – IV хил. пр.Хр.)

5 топ места, които можем да посетим по време на престоя си в Кюстендил:

Крепостта Хисарлъка

 намира се на най-високата равнинна част на едноименния хълм, издигащ се на 2 км югоизточно от Кюстендил. Изградена в края на ІV-началото на V в. Поправяна през VІ в., тя преживява Първата и Втората българска държава и е съборена от османските завоеватели през XV в. Крепостта има форма на неправилен многоъгълник, с размери 117/175 м и площ 2,12 ха. 

Художествена галерия “Владимир Димитров - Майстора”

Църквата “Св. Мина”

Построена през 1934 г. тя е умалено копие на храма “Александър Невски” в София.

Историческия музей - Кюстендил

Създаден през 1897 г. Той е един от най-старите в Европа.

Лесопарк “Хисарлъка”.

Подходящи за разходка в свободното време са "Алеята на здравето" и "Алеята на любовта". Те са основните пешеходни алеи в Лесопарк “Хисарлъка”.

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Четвъртък 06.05.2021

14:00 – 15:00 – Пристигане и настаняване 

17:00 – 18:00 – Лека тонизираща тренировка 

19:00 – 21:00 – Вечеря

Петък 07.05.2021

8:00  – 9:00 – Интензивна кардио тренировка на открито

9:00 – 10:30 – Закуска

10:30 – 17:00 – Разходка до местността Хисарлъка (по желание)

17:00 – 18:00 –  Тренировка за стягане и стречинг

19.00 – 21:00 – Вечеря

Събота 08.05.2021

8.00 – 9.00 – Закуска

9.00 – 9.30 – Отпътуване към х. Осогово

10.30 – 14:00 – Поход по маршрута х. Осогово – вр. Кюнек (1925 м.), Осоговска планина

15:00 – 17:00 – Почивка

17:00 – 17:45 – Стречинг и релаксация на мускулите (по желание)

19.00 – 21:00 – Вечеря

Неделя 09.05.2021

8.00 – 9.00 – Интензивна кардио тренировка на открито

9.00 – 10.00 – Тренировка за стягане 

10:00 – 11:00 Закуска  

11:00 – 11:30 – Заключителна част

11: 30 – Свободно време 

16:00  – освобождаване на хотела

Цена

Включва:

 -  10% отстъпка
от общата цена за двойки валидна до 30.04

Местата са ограничени!

Информация за записване

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Магдалина Вълчанова е лицензиран фитнес треньор и собственик на фитнес бранда MagiFit. Мис България за 2000 година, известна със социалната си работа и любовта към фитнеса. Бивш професионален модел с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има 25 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. 

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

  • Часовете са ограничени
Scroll to top