fbpx
Спортен лагер в Сицилия 5*

с бившата Мис България и настоящ фитнес треньор Маги Вълчанова. Хотел 5*. Финанасово безрискова оферта.

Пакет двойно настаняване – 2140 лв.

Пакет единично настаняване – 3160 лв.

Имаме удоволствието да ви поканим да релаксираме динамично с кондиционни тренировки на бреговете на остров Сицилия 

Плажовете на Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* очакват своята весела, тренираща група за откриването на летния сезон

Пакетът на човек в ЛЕВА включва:

Благодарение на нашите партньори в организирането на събитието АБАКС има осигурен списък от  допълнителни екскурзии, които не са включени в цената. Кликнете на линка по-долу за повече информация 

Ще имате възможност да се насладите на кондиционните тренировките на плажа и зелените площи на хотелския комплекс водени Маги Вълчанова, както и да пробвате новата тренировъчна програма Animal Flow – динамична гимнастика на земя с тежестта на тялото. 

Подбраната програма и комбинация от упражнения се осъществява на отделни блокове с различен интензитет, което я прави подходяща за хора с различно ниво на тренираност и възраст.

Кондиционните тренировки на открито тонизират и зареждат не само тялото. Спомагат, както за качествено натоварване мускулатурата на тялото, така и за психическото ни разтоварване.

При физическите активности дишането се учестява и дробовете ни се пълнет с кислород повече. При издишването, наред с въглеродния двуокис, се отделят токсини. 

Тренировките в близост до морето, енергията на пролетното слънце, песента на морските птици ще спомогнат не само да се освободим от натрупаните токсини през последната седмица, но и от натрупания стрес, умора и нервност вследствие зимата и наложените ни рестрикции.  

Времето необходимо за възстановяване на организма, след тренировка, е много важен затова избрахме Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5*, който разполага с перфектно оборудван СПА център, собствен плаж с директен достъп, условия за безопасен спорт, басейн и не на последно място – обслужване 5*. 

Вашето приятно и удобно преживяване е радост за нас! 

Запишете се сега!
Местата са ограничени!

Място на събитието:

Хотел Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* е разположен в малкия град Кампофеличе ди Рокела, на северното крайбрежие на около 45 км от столицата Палермо. Чефалу и регионалният парк Madonie са на 15 км от хотела. 

Хотелът е идеален избор за двойки и групи, които искат да се насладят на една незабравима ваканция.

Местоположението на хотела е в зона, която е идеалната база за опознаване на острова и в близост до места за забавление, барове, пицарии и ресторанти. 

Grand-Palladium-Sicilia-Resort-Spa-Piscina-Sicilia

Етна

Етна е активен вулкан на източния бряг на Сицилия, Италия. Намира се между градовете Месина и Катания над границата на конвергентната плоча и  между Африканската  и Евразийската плоча.  Надморска му височина е 3357 m. Площ: 1 190 km². Вулканичната активност на Етна, която често изглежда впечатляващо, е ставала причина за затваряне на летището в Катания, защото пистата му се покрива с пепел. Определено една от най-впечатлителните забележителности на остров Сицилия.

Таормина

Най-изисканият и прочут сицилиански курорт – красивото градче Таормина, се разполага на източния бряг на остров Сицилия, на пътя между Месина и Катания. От Таормина се открива невероятна гледка към красивия средиземноморски бряг и към вулкана Етна. Населението на Таормина наброява около 11 000 души. Архитектурата на Таормина е като рядка скъпоценност. На малка площ може да се види уникално съчетание на римска, гръцка и средновековна архитектура. Таормина предлага очарователна смесица между богата история, слънчеви плажове и градска красота.

Физическото натоварване допринася за психическо разтоварване | MAGIFIT

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО 7 - 14 МАЙ:

Събота:

Полет от България до Сицилия. Трансфер до хотела. Продължителността на
трансфера – около 2 часа. Настаняване. Свободно време.

Неделя:

08:00 – 9:00  – Тренировка на плажа 

9:00 – 11:00 – Закуска

11:00 – 18:00  – Полудневна екскурзия / Свободно време 

18:00 – 22:00  – Вечеря

Понеделник:

7:00 – 8:00 – Закуска

8:30 – 17:00 часа – Целодневна екскурзия до Етна и Таормина

18:00 – 22:00 часа – Вечеря

Вторник: 

8:00 – 9:00 – Тренировка на плажа 

9:00 – 11:00 – Закуска 

11:00 – 17:00 – Екскурзия / Свободно време

18:00 – Вечеря 

Сряда:

7:00 – 8:00 – Закуска 

8:30 – 17:00 – Целодневна екскурзия / Свободно време

18:00 – 22:00 – Вечеря

Четвъртък: 

8:00 – 9:00 – Тренировка на трева 

9:00 – 11:00 – Закуска 

11:00 – 17:00 – Екскурзия / Свободно време

18:00 – Вечеря

Петък: 

8:00 – 9:00 – Тренировка на трева 

9:00 – 11:00 – Закуска 

11:00 – 17:00 – Екскурзия / Свободно време

18:00 – Вечеря 

Събота:

Отпътуване

Цена:

2440 лв. – двойно настаняване

3460 лв. - единично настаняване

BOOK NOW

Включва:

Информация за записване

MAGIFIT

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Магдалина Вълчанова е лицензиран фитнес треньор и собственик на фитнес бранда MagiFit. Мис България за 2000 година, известна със социалната си работа и любовта към фитнеса. Бивш професионален модел с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има 25 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. 

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

  • Часовете са ограничени
Scroll to top