fbpx
Тренировки сред природата и поход до Рилските езера

хотел “Стримон Гардън” 5*,
град Кюстендил

Балансът между натоварването и времето необходимо за възстановяване на организма е много важен. 

Затова програмите на събитията, които MAGIFIT организира включват, както движение и физическо натоварване, така, и време, и страхотни условия за релаксация, и възстановяване. 

Какво ще получите:

Какво представлява тренировъчната програма?

Фитнес програмата на Маги Вълчанова комбинира упражнения от кондиционните тренировки (основа на професионалните спортове), елементи от крос-фит стила, HIIT Tabata и аеробиката, която умело балансира натоварването на тялото и сърцето.

Този стил на трениране включва разнообразие от упражнения, които се изпълняват без допълнителни тежести в изправен стоеж или на земя.

Подбраната комбинация от упражнения се осъществява на отделни блокове с различен интензитет, което я прави подходяща, както за изгаряне на калории, така и за подобряване цялостната кондиция и стягане на тялото. Подходяща е за хора с различно ниво на тренираност.

“Кондиция” произхожда от английската дума condition, което означава състояние, a добрата кондиция е основата, върху, която се основава работата на MAGIFIT.

Балансът между натоварването и времето необходимо за възстановяване на организма е много важен.

Затова програмите на събитията, които MAGIFIT организира включват, както движение и физическо натоварване, така, и време, и страхотни условия за релаксация, и възстановяване.

Място на събитието:

Хотел “Стримон Гардън” 5* се намира в центъра на гр. Кюстендил. Хотелът разполага със закрит, минерален басейн, SPA & Wellness (римска баня, парна баня, финландска сауна, инфрачервена сауна, контрастен басейн, топла релакс пейка, релакс зона с топли лежанки), паркинг.

За град Кюстендил и местността:

Кюстендил е град в Югозападна България. Намира се на 85 км югозападно от София, на 40 км западно от град Дупница и на 70 км северозападно от Благоевград, в близост до границата с Република Македония (на 22 км североизточно от ГКПП Гюешево) и с Република Сърбия (на 30 км югоизточно от ГКПП Олтоманци). 

Кюстендил е един от градовете в България с най-дълга история, наред с Пловдив, Стара Загора, Варна, София, Несебър и други. Градът е известен в историята под имената: Пауталия, Улпия Пауталия, Пауталия Аврелий, Велбъжд, Константинова баня, Ълъджа (Илиджа), Баня, Коласия, Кюстендил.

Археологическите открития отнасят началото на поселищния живот към новокаменната и каменно-медната епоха (VI – IV хил. пр.Хр.) отнасят началото на поселищния живот към новокаменната и каменно-медната епоха (VI – IV хил. пр.Хр.)

5 топ места, които можем да посетим по време на престоя си в Кюстендил:

Крепостта Хисарлъка

 намира се на най-високата равнинна част на едноименния хълм, издигащ се на 2 км югоизточно от Кюстендил. Изградена в края на ІV-началото на V в. Поправяна през VІ в., тя преживява Първата и Втората българска държава и е съборена от османските завоеватели през XV в. Крепостта има форма на неправилен многоъгълник, с размери 117/175 м и площ 2,12 ха. 

Художествена галерия “Владимир Димитров - Майстора”

Църквата “Св. Мина”

Построена през 1934 г. тя е умалено копие на храма “Александър Невски” в София.

Историческия музей - Кюстендил

Създаден през 1897 г. Той е един от най-старите в Европа.

Лесопарк “Хисарлъка”.

Подходящи за разходка в свободното време са "Алеята на здравето" и "Алеята на любовта". Те са основните пешеходни алеи в Лесопарк “Хисарлъка”.

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Петък 27.08.2021

17:00 – Пристигане

17:30 – 18:30 – Лека тренировка около басейна и запознаване 

18:40 – 20:00 – Свободно време (басейн, спа, масаж) 

20:00 – 22:00 – Вечеря

Събота 28.08.2021

7:30 – 8:30 – Закуска

8:40 – Заминаване за Рилските езера и поход

18:00 – 20:30 – Прибиране от похода. Свободно време (басейн, спа, масаж)
20:30- 22:30 – Вечеря

Неделя 29.08.2021

9:30 – 10:30 – Кондиционна тренировка сред природата

11:00 – 12:30 – Закуска 

12:40 – 13:00 – Заключителна част 

13:00 – 15:00 – Свободно време (басейн, спа, разходка в града) 

15:00 – Освобождаване на хотела и заминаване 

Цена

Включва:

! Транспортът до мястото на събитието и обратно не е включен в пакета

Местата са ограничени!

- 10% от общата цена за двойки
- 15 % от общата цена за групи над 4 души

Информация за записване

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ:

Магдалина Вълчанова е лицензиран фитнес треньор и собственик на фитнес бранда MagiFit. Мис България за 2000 година, известна със социалната си работа и любовта към фитнеса. Бивш професионален модел с множество публични изяви в България и чужбина. Притежателка на прозвището  “Тялото”, заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има 25 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове на трениране, като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. 

ОЧАКВАМЕ ВИ! 🙂

Търсите тренировка специално за вас

Запишете се за тестова тренировка.

  • Часовете са ограничени
Scroll to top